Kommentarer til: Bomber over København https://www.gamle-dage.dk/2014/08/24/bomber-over-koebenhavn/ Nostalgisk blog om fotografi og de gode gamle dage Sat, 15 Apr 2023 09:37:55 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.9.9 Af: gb https://www.gamle-dage.dk/2014/08/24/bomber-over-koebenhavn/comment-page-1/#comment-3041 Mon, 25 Aug 2014 07:14:38 +0000 http://www.gamle-dage.dk/blog/?p=5664#comment-3041 RYSTENDE OG CHOKERENDE !!!!
Konfrontationer med fortiden er ikke altid morsomme, bestemt heller ikke på nuværende tidspunkt, hvor konfrontationerne i Mellemøsten spidser til og den del af verden syntes at være i Brand. En Brand antændt af et ulmende had, der for Palæstina`S vedkommende er antændt efter Fredsslutningen af 2. Verdenskrig, ved Israels Stiftelse og Grundlæggelse. For det øvrige Mellemøsten, faldet af Diktaturstater, orkstreret af mere eller mindre undertrykte Befolknings grupper, der ligger under for de Rigdomme, og de Karteller og Styreformer, som Olien har givet områderne. Alt dette, oven på det ulmende Religionshad, mellem fraktioner af den Muslimske tro, Kristendommen og Jødedommen, befolkningen`s oplysning i moderne tid, suppleret med ønsket om mere Demokratiske Styreformer.
Perioden vi kender som den Kolde Krig, må til dels i øjeblikket siges at være genopstået, ikke blot med Mellemøsten, Vestens interventioner, Terror organisationer der bryder Landegrænser, men så sandelig også med Krim og Ukraine som vore nærmeste Naboer, i Øst Europa, her med E.U. og Nato`s interventioner med Nødhjælp, som også Rusland forsøger sig med efter annektionen af Krim ? Vi har forsøgt at afslute i Mellemøsten uden at det er lykkedes, nu med Støtte aktioner, med Dansk deltagelse, denne gang med F.N. mandat………………………
Jeg ser Admins Billeder og Gyser !!! Aldrig mere Krig var det mantra vi troede på efter 2. Verdenskrig, VI HÅBER STADIG og tror på fremtiden !!!!!!!!!!!!!!

M.v.h. gb…………

]]>