Kommentarer til: Bryghusprojektet https://www.gamle-dage.dk/2014/08/18/bryghusprojektet/ Nostalgisk blog om fotografi og de gode gamle dage Sat, 29 Apr 2023 09:42:08 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.9.9 Af: gb https://www.gamle-dage.dk/2014/08/18/bryghusprojektet/comment-page-1/#comment-3679 Sun, 15 May 2016 06:53:53 +0000 http://www.gamle-dage.dk/blog/?p=5629#comment-3679 Som svar til gb.

P.S. Glemte jeg Carlsberg Byen med Høj Husene mod Istedgade og Scala projectet overfor Tivoli og Ny Byggeriet ved Radiohuset Øst for Bryggen, ligesom så meget andet sikkert, giv mig endelig et Tip, jeg ved at der er meget andet i gang……………

M.v.h. gb…………

]]>
Af: gb https://www.gamle-dage.dk/2014/08/18/bryghusprojektet/comment-page-1/#comment-3678 Sun, 15 May 2016 06:33:31 +0000 http://www.gamle-dage.dk/blog/?p=5629#comment-3678 Igen-igen ! Nu skriver vi 2016, O.K. ve er stadig kun midt i Maj md., men det gør det ikke mindre forstemmende at gense reportagen fra de forskellige tiltag i Byen. I særdeleshed nu hvor Sommeren står for døren igen, higer jeg som mange andre, efter en opfølgning på Billedserierne fra Admins side, med hensyn til de i Artiklen nævnte tiltag, vedrørende Københavns Infrastruktur, Ny Byggerier, Udsmykninger, Broer og lignende. Selv kan jeg næsten ikke vente med at igen komme omkring og opleve Byens `Silhuet` fra Broer, Bygninger og Havnefronten, gense steder `jeg burde kunne genkende` og opleve `Min`efterhånden gennembearbejdede By , mod Nord, Syd, Øst og Vest.
I flæng kan bare nævnes Svanemølle Havnen, med Svømmebad og Motorvejs Afkørsel til Helsingør Motorvejen, Udbygningen at Nordhavn, Den ny Metro Linie, Udbygningen af Sydhavnen, Banearealet ved Hovedposthuset i Tietgensgade der står til Nedrivning, Langelinie og nu, et nyt Kaj anlæg for kænpe Luksus Tur Skibe, Islands Brygge syd for Nokken og ikke mindst `Bryghus Projectet`der tændte denne Klamamse, Nyhavnsbroen venter stadig på færdiggørelse og Christianshavn`s udbygning der nu skulle være færdig, der er knag knorme mok at se til og følge med i når jeg så ikke nævner den nye Naturpark på Fælleden og Byggeriet der skulle komme i gang ved Bella Centret……………

M.v.h. gb…………..

]]>
Af: gb https://www.gamle-dage.dk/2014/08/18/bryghusprojektet/comment-page-1/#comment-3043 Thu, 28 Aug 2014 05:42:44 +0000 http://www.gamle-dage.dk/blog/?p=5629#comment-3043 D. 27/8 fik jeg da også set `Den Røde Plads`, oplevelsen er helt på linie med Admin`s, det var ikke nogen oplevelse, O.K., pladsen var godt nok `Malet` , men farverne var nu ikke længere som på Billederne fra `Kulturarv .dk`, det hele så noget slidt og brugt ud fra et jordnært perskeptiv, Billedet fra `aok.dk`, taget fra luften, yder nok `Pladsen mere retfærdighed, men her som `Nymalet`på begge eksempler, er det vanskeligt at genkende som værende et tilløbsstykke, med en brugbar offentlig daglig funktionn, andet en plads man Cykler igennem, som `Short Cut`, eller en plads for engagementer og møder, i forbindelse med Nørrebro Hallen eller lignende…………….

M.v.h. gb……………

]]>
Af: gb https://www.gamle-dage.dk/2014/08/18/bryghusprojektet/comment-page-1/#comment-3039 Tue, 19 Aug 2014 07:39:07 +0000 http://www.gamle-dage.dk/blog/?p=5629#comment-3039 Det var knagme noget af en `Svada` du der fik fyret af !!!!
Ikke desto mindre `må jeg give dig ret hele vejen´ ! Jeg er overbevist om, at vi ser `sagen`, om Havnen og ikke mindst Bebyggelsen af samme, ud fra de samme præmisser, præmisser der først og fremmest nødvendiggør, at hensynet til København`s befolkning (Beboere), burde have haft `første prioritet` i enhver `Byplanlægning`. Æstetikken og hensynet til København`s charme som Kulturby, med de bærende elementer, de `tusinde Tårne`og generelt lave Huse, med de velkendte Røde Tage, der karakterisere Byen i århundrede. må for stedse siges at være en `saga blot`………….
Stads Arkitektens indlæg og kommentarer omkring Ørestaden (I Politiken, se indlæg i G.D.), hvor hun karakteriserede sin opgave son `Rådgivende`, overfor `Kapital interesser`, kapital der er nødvendig for byen og udviklingen af byen ? Siger vel en del om den moderne udvikling, der er igangsat med Kapital som udgangspunkt, måske foret med god vilje og moderne visioner, men uden den fornødne hensyntagen til `helheden`, trivslen, og livet for de mennesker der bebor byen, frem for Industriens selv promovering, ( se Industriens Hus på Rådhuspladsen), med `prestige Byggerier`, `Imponatorer`, der enkeltvis kan være nok så imponerende, men som også udsletter helheden, trivslen og glæden, over synet af `vores`By`, Byen vi lever i !!! …………..

M.v.h. gb……..

]]>