Kommentarer til: Ferie, ferie, ferie https://www.gamle-dage.dk/2013/06/30/ferie-ferie-ferie/ Nostalgisk blog om fotografi og de gode gamle dage Tue, 18 Apr 2023 09:25:25 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.9.9 Af: LSC https://www.gamle-dage.dk/2013/06/30/ferie-ferie-ferie/comment-page-1/#comment-2629 Fri, 05 Jul 2013 15:53:02 +0000 http://www.gamle-dage.dk/blog/?p=3257#comment-2629 Hej ADMIN!

Det er dog en herlig læsning, synes jeg, om dit nye job på Arbejdermuseet. Det må være spændende.

Tja, – Nu i min “sene” livsalder har jeg fået en meget klarere fornemmelse, og stærkere interesse for museer, og de kvaliteter i henseende til information om “tider, der var engang”, som man her kan fordybe sig i.

Jeg har tidligere her i “Gamle-dage” givet mig til kende om “Den gamle By” i Aarhus, som jeg med jævne mellerum kommer til; – og lige som det, ser jeg Arbejdermuseet som et værdigt og meget værdifuldt “instrument” til at blive klogere på, og fortrolig med “de tider”, som vi jo – alle sammen – kommer fra; altså da vi var børn, voksede op, og havde oplevelse på både godt og ondt!

‘ – – Ja, men misforstå mig ikke! – Jeg er ikke med dette i færd med at lade nostalgien løbe af med mig. Næh, Jeg peger blot på den kendsgerning, at det at kende “sine rødder” / sin egen fortid er noget meget, meget værdifuldt; – noget som fungerer som en god “ledsager” i min færd gennem det hverdagsliv, som jeg nu har;

‘ – – og for at komme til “at kende sine rødder” er der fremragende assistance at hente ved at gå på museum.

M.v.h. LSC

]]>
Af: gb https://www.gamle-dage.dk/2013/06/30/ferie-ferie-ferie/comment-page-1/#comment-2622 Tue, 02 Jul 2013 07:27:07 +0000 http://www.gamle-dage.dk/blog/?p=3257#comment-2622 DEJLIGT,DEJLIGT, DEJLIGT :
Travlhed ! Travlhed er en dårlig undskyldning, men har ind til videre forhindret mine storslåede planer om at besøge Museet, jeg har været forbi for at stadfæste beliggenheden, men brugte alt for megen tid på Isen i Botanisk Have og på Israels Plads lige overfor , min partner, fandt det på det tidspunkt for varmt til et besøg, men jeg stod i Porten, jeg var i Gården, jeg kiggede ned i Kældrene, jeg glæder mig stadig, det bliver en Dagtur når vi skal på hele den nostalgiske rundtur og genopleve, de rigige, gode ? `GAMLE DAGE`!…………..
Skiltet fra 1920 er godt nok fra Bedsteforældrenes tid på Arbejdsmarkedet, udviklingen frem til i dag er gået med stormskridt, både Økonomisk og Socialt-Materialistisk, et besøg vil sætte tiden i dag i relief, tiden i dag med Ferierejser, Boligindretning, Økonomi, Ferierejser, Luxusgoder af enhver form og Farve, Individets behov frem for Fællesskabets ? Eller hvad ? Rigtigt godt med en `Insider`, der tager `Pulsen`, på Nostalgien……….
M.v.h. gb.

]]>