Kommentarer til: Julestemning på Islands brygge https://www.gamle-dage.dk/2012/12/04/julestemning-paa-islands-brygge/ Nostalgisk blog om fotografi og de gode gamle dage Thu, 20 Apr 2023 13:32:24 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.9.9 Af: admin https://www.gamle-dage.dk/2012/12/04/julestemning-paa-islands-brygge/comment-page-1/#comment-1859 Wed, 05 Dec 2012 10:59:51 +0000 http://www.gamle-dage.dk/blog/?p=2870#comment-1859 Jeg mener klart at bryggen har nogle tydelige grænser som bør overholdes. Disse grænser er, Artillerivej, helt ud til Nokken. Nokken dog undtaget. Havnen er den anden tydelige grænse. Broen og Amager boulevard den sidste.

Alt indenfor det, burde være bryggen, også selv der bliver bygget lystigt. Dette byggeri er jo stadigvæk indenfor bryggens grænser, såsom på det gamle sojakage område.

Der er jo nogle små afstikkere som kommer ind under bryggen, på den anden side af Artillerivej. Der er skolen, Ballonparken, rideskolen, hundeskolen, og alt det der faktisk ligger ud til vejen. Spørgsmålet er så hvor bryggens grænse går, udimod fælleden?

Der er jo også hele området ved serumsinstituttet. Er det Bryggen? Det føles ikke sådan, men muligvis hører det også ind under?

Der er ogdså universitetet, metrostationen og det der ligger ud langs Njalsgade. Hvor meget af det hører ind under bryggen?

Mine grænser går som beskrevet i starten

]]>
Af: gb https://www.gamle-dage.dk/2012/12/04/julestemning-paa-islands-brygge/comment-page-1/#comment-1858 Wed, 05 Dec 2012 09:29:51 +0000 http://www.gamle-dage.dk/blog/?p=2870#comment-1858 Dejlig gennemgang af Juleforberedelserne på `mit gamle Islands Brygge`, jeg stadfæster `mit gamle`, fordi når jeg selv er forbi og genkender pladser, huse og steder, er det også det`gamle Islands Brygge`, med den i dag meget forandrede Havnefront og de gamle bygninger.

Sammenhængen med Nybyggeriet og Udvidelserne på Kaserneområdet mod Universitetsområdet, den gamle Politiskole, hele området ved Artellerivej, mod Nokken og det gamle Lossepladsområde, byggeriet ved Serumsinstituttet, grænsen mod Fælleden og Radiohuset`s område mod min gamle Amagerbro Skole, med alt hvad der er bygget og anlagt af nye veje, savner jeg en sammenhæng af. Så, når beboergrupper på Bryggen taler om at de kunne tænke sig at Ændre Postnummer og få et eget Nummer, hvor afgrænser de så Islands Brygge ? Jeg kunne håbe på en åben debat eller måske bare indlæg, der belyser udviklingen af det nye Bryggen og måske også afgrænsningen, der jo i `Gamle Dage`var indlysende ud fra datidige vejføringer og Fælledens bygrænsninger. Hvad siger Brygge foreningerne ? Hvad siger du Admin ?

]]>