december 1, 2023

Olsen banden quiz

Af “Jeg har en plan”

 

Olsen Banden – olsenbanden.nu
Holder du af Olsen Banden? Hvis ja, så besøg www.olsenbanden.nu

Her kan du prøve en quiz med i alt 195 spørgsmål og 585 svarmuligheder. Men bare rolig, du behøver ikke at svare på dem alle.

Vælg selv en film, og svar på de 15 spørgsmål der kommer frem. Til sidst kan du se, om du har svaret rigtigt.

Du kan også nyde en række billeder fra de populære film, hvor temaet er ‘telefon’.

God fornøjelse

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

3 thoughts on “Olsen banden quiz

  1. EGENTTLIG VILLE JEG SÅ GERNE KOMMENTERE EN PRAGTFULD SERIE som `OLSEN BANDEN` ! Men det er vanskeligt, for ikke at sige umuligt. Serien er for mig at se, bygget på typer, taget ud af dagligdagen, men også spundet ind i en fantasiverden, ude af samme verden, vores, en fantasi over Gamle Dage`s `low life`, happy go easy, der aldrig ender `easy`, men også med en `Type casting`af tiltalende karakterer, for de flestes vedkommende, der gør den aldeles uimodståelig og charmerende. SE DEN !!!!!! Vi savner dem alle i et gensyn…….
    www. jegharenplan.dk , en god invitation !

  2. Yes, en herlig serie som tåler gensyn gang på gang. Trods de få afsnit 13 stk. (14 hvis man tæller den sidste med) så formår den at fastholde ens nysgerrighed. Vi kender jo historien både forfra og bagfra, men på forunderlig vis skal den lige ses en gang til, og mindsanten om ikke man altid finder en ny ting man ikke har set eller lagt mærke til før 🙂
    I samme boldgade kan nævnes Huset på Christianshavn, som på mange måder minder om Olsen banden, med en karakteristik som er næsten lige så tegneserieagtig som i OB, selvom OB må siges at være den mindst troværdige..

    Matador kan også noget af det samme, men med et langt mere raffineret persongalleri, som i virkeligheden fint kunne eksistere. Jeg er Matadorfan ud over alle grænser, og har sikkert set samtlige afsnit 10-15 gange hvis det kan gøre det?

    Om man er til det ene eller det andet er for så vidt ligegyldigt, da de alle på fornemmeste vis skildrer Danskheden og de gamle værdier, og det er måske derfor vi ikke kan få nok!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.