Kommentarer til: Maleri og skønsang https://www.gamle-dage.dk/2010/09/03/maleri-og-skoensang/ Nostalgisk blog om fotografi og de gode gamle dage Sun, 23 Apr 2023 08:33:15 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.9.9 Af: gb https://www.gamle-dage.dk/2010/09/03/maleri-og-skoensang/comment-page-1/#comment-3729 Wed, 05 Oct 2016 08:22:54 +0000 http://www.gamle-dage.dk/blog/?p=512#comment-3729 Som svar til gb.

A Comment to the Comment !
Prøv at lægge mærke til detaljerne i Malerier fra de `Store `Kunstnere`, læg specielt mærke til de Skitser, den mængde af detaljerede tegninger og Farve Studier, med Skyggevirkninger, der ligger til grund for det endelige Billede !
Se på den første Skitse, den Rå Tegning med rettelser,(Det svarer til de første greb på en Guitar og de første forsøg på at ramme en ren tome i det rette leje, med Plektret), Detalje studiet `en mas’, mængder af forsøg med og uden farve. Når detaljerne er i orden, rettes rå skitsen til og udfyldes, den enkelte Sten i en Stensætning eller Mur gives Liv og Skygger, Muren bygges op fra grunden, Kjolen Draperes med Folder og Skygger, Hånden formes og gives Liv med Rynker,Årer,Sener og andre kendetegn, det er livs lange Studier, men det lader sig gøre ! ! !
M.v.h. gb…….
P.S. Vi er heller ikke født Fotografer, men ved at følge Admin`s tutorial ud i Fotografiet`s kunst, kan vi knag knoreme blive rigtigt meget bedre……….Og vil man ? Kan man! ! !

]]>
Af: gb https://www.gamle-dage.dk/2010/09/03/maleri-og-skoensang/comment-page-1/#comment-3728 Tue, 04 Oct 2016 07:24:11 +0000 http://www.gamle-dage.dk/blog/?p=512#comment-3728 Bare en kommentar !
Jeg tror at de fleste af os har været der selv ! jeg tror og mener at Inspiration afstedkommes af livet vi lever, udfordringer vi står overfor, indtryk vi får og oplevelser i hverdagen, hvor Forelskelser og Modgang måske er den største Inspirationskilde. Forelskelser skal ikke kun ses som den kønslige tiltrækning, men i høj grad også som de ting i hverdagen, der sætter fantasien i gang med at danne Billeder eller Sætninger, det der får Blodet til at rulle, Alt fra Hav til Blomster,Træer, Huse og ikke mindst Mennesker og de situationer disse befinder sig i, i relation til en selv, omstændighederne er legio…….
Men Inspirationen og lysten til at skildre, skal også ses som den intellektuelle tilgang til Verden, Nysgerrigheden efter at undersøge, Portrættere, Dissekere, Fotografere og Skildre ved Pensel, Ord, eller Blyant, den Verden der P.T. omgiver det enkelte individ eller Genstand, der vækker følelser i nuet……….Intellektet, det potentiale der gør at vi konkurrerer med hinanden på arbejdspladser og i alle andre sammenhæng nærer Intelligensen, gør os konkuransedygtige og kompetente i de situationer vi måske ikke på forhånd er i stand til at overskue……Men også det der bremser os når vi ser på et Maleri af de store malere og opgiver vore egne forsøg, uden at forsøge at trænge bil bunds i materien ! Læren må være at du og jeg er lige så gode som alle de andre, uanset hvad vi kaster os over, hvis vi virkelig vil `DET`…….Men det kræver altid og er man klar til at betale prisen ? ? ?
Se på Blokken Gamle Dage her ! Hatten af Admin ! M.v.h. gb……………

]]>