Af Michael Bonnevie

 

Mit gamle Nikon D70s gik i stykker, så derfor var jeg på udkig efter et nyt kamera. Nikon har lige lanceret sit D3200, som er det man kalder for et entry level spejlsreflekskamera. Nikon har lavet en mindre genistreg og udstyret apparatet med 24 mp.

dsc_0094

24 mp i sig selv er ikke enestående, men de har opgraderet Cmos-en så den i princippet er fuldt ud lige så god som i et dobbelt så dyrt Nikon.

Der følger en standard 18-55 linse med, men jeg foretrækker den gamle 28-105 nikkor linse fra mit gamle kamera. Det er bare så meget bedre, også selvom at autofokus ikke fungerer på D3200..

dsc_0075

Noget af det som kritikerne falder på røven over med D3200, er dens video i HD. Det måtte jeg selvfølgelig teste, så turen gik endnu engang til amager fælled.

Kvaliteten er helt op til HD, og det kan skiftes på tandhjulet på youtube playeren.

Jeg har skudt samtlige klip på A ( apperature/blænde) med f3.5, som er det min linse kan gå ned til. Jeg er godt tilfreds med videoen som D3200 kan lave, men mangler et program til viderebearbejdelse. Jeg har før brugt Premiere, men har det ikke længere. Jeg satte ovenstående video sammen i vindows moviemaker, da det var det eneste jeg lige havde ved hånden. Det er ok til små enkle videor som denne, men man kan ikke farvekorrigere mv..

 

Mere fra gamle-dage

  
Amager fælled i HDhttp://www.gamle-dage.dk/blog/wp-content/uploads/Faelleden-i-HD-featured.jpghttp://www.gamle-dage.dk/blog/wp-content/uploads/Faelleden-i-HD-featured-300x300.jpgadminHjemAmager fælled,Amager fælled i HD,D3200,HD,Nikkor,Nikkor 28-105 mm,Nikkor linse,Nikon,Nikon D3200
Af Michael Bonnevie   Mit gamle Nikon D70s gik i stykker, så derfor var jeg på udkig efter et nyt kamera. Nikon har lige lanceret sit D3200, som er det man kalder for et entry level spejlsreflekskamera. Nikon har lavet en mindre genistreg og udstyret apparatet med 24 mp. 24 mp i...

admin

Jeg er 48 år, født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via kontaktformularen i toppen af siden..