Amager fælled i HD

dsc_0094

Af Michael Bonnevie

 

Mit gamle Nikon D70s gik i stykker, så derfor var jeg på udkig efter et nyt kamera. Nikon har lige lanceret sit D3200, som er det man kalder for et entry level spejlsreflekskamera. Nikon har lavet en mindre genistreg og udstyret apparatet med 24 mp.

dsc_0094

24 mp i sig selv er ikke enestående, men de har opgraderet Cmos-en så den i princippet er fuldt ud lige så god som i et dobbelt så dyrt Nikon.

Der følger en standard 18-55 linse med, men jeg foretrækker den gamle 28-105 nikkor linse fra mit gamle kamera. Det er bare så meget bedre, også selvom at autofokus ikke fungerer på D3200..

dsc_0075

Noget af det som kritikerne falder på røven over med D3200, er dens video i HD. Det måtte jeg selvfølgelig teste, så turen gik endnu engang til amager fælled.

Kvaliteten er helt op til HD, og det kan skiftes på tandhjulet på youtube playeren.

Jeg har skudt samtlige klip på A ( apperature/blænde) med f3.5, som er det min linse kan gå ned til. Jeg er godt tilfreds med videoen som D3200 kan lave, men mangler et program til viderebearbejdelse. Jeg har før brugt Premiere, men har det ikke længere. Jeg satte ovenstående video sammen i vindows moviemaker, da det var det eneste jeg lige havde ved hånden. Det er ok til små enkle videor som denne, men man kan ikke farvekorrigere mv..

 

Mere fra gamle-dage

 • dsc_0113Sidegader til Strøget Af Michael Bonnevie   Nu da jeg har erhvervet mig et nyt Nikon (D3200) kamera, så har jeg sat mig for at lære det at kende til bunds. Der er mange begreber at holde øje med hvis […]
 • dsc_0062Biler i Bella 2013 Af Michael Bonnevie   Så var der biler i Bella 2013. Sidste år var jeg også på biludstilling i Bellacenteret, nemlig Streetfire 2012. Link til indlægget fra 2012 Jeg må […]
 • dsc_0504Fredagsrock i Tivoli med Tim Christensen Af Michael Bonnevie   Så var der Fredagsrock i Tivoli med Tim Christensen Kæresten og jeg slog et smut omkring Tivoli, da vi meget gerne ville høre Tim Christensen live. Det […]
 • dsc_0046Lillejuleaften på Strøget Af Michael Bonnevie   Så er julen vel overstået og vi begynder så småt at lade op til et nyt år. Dagen idag skulle bruges på afslapning, og lidt leg med de billeder som jeg tog […]
 • Nikon D600 makrotestNikon D600 makrotest Af Michael Bonnevie   Efter lang tids overvejelse, besluttede jeg mig for at investere i et såkaldt Fullframe kamera. Et Fullframe kamera eller i daglig tale "FX" har en større […]
Bådsmandsstræde kaserne
Dragør marked 2012
  

admin

Jeg er 48 år, født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via kontaktformularen i toppen af siden..

2 thoughts on “Amager fælled i HD

 1. TILLYKKE ADMIN :
  Nyt Kamera, godt gået, det tegner for fremtidige tiltag på Fotofronten, Stillbillederne er bare fantastiske og Videoen tegner et billede af fremtidige tiltag ………… Har i øvrigt selv været på Fælleden men den flotte Ko kender jeg ikke………
  M.V.H. gb.

 2. Det må jeg sige, den reparation var nok det sidste der manglede, hvilke pragtfulde optagelser du der fik fat i, Musikken er udenfor kommentarer, den sætter hele stemningen til en spillefilm der sagtens kunne have været fortsættelsen af historien, jeg er dybt imponeret, også af din billedbehandling af Videoen i Vindows Moviemaker, som du stadig påsår har nogle mangle, jeg syntes nu at du har formået at skjule den godt…………
  M.v.h. gb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Powered by sweet Captcha

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud