Amager fælled i HD

dsc_0094

Af Michael Bonnevie

 

Mit gamle Nikon D70s gik i stykker, så derfor var jeg på udkig efter et nyt kamera. Nikon har lige lanceret sit D3200, som er det man kalder for et entry level spejlsreflekskamera. Nikon har lavet en mindre genistreg og udstyret apparatet med 24 mp.

dsc_0094

24 mp i sig selv er ikke enestående, men de har opgraderet Cmos-en så den i princippet er fuldt ud lige så god som i et dobbelt så dyrt Nikon.

Der følger en standard 18-55 linse med, men jeg foretrækker den gamle 28-105 nikkor linse fra mit gamle kamera. Det er bare så meget bedre, også selvom at autofokus ikke fungerer på D3200..

dsc_0075

Noget af det som kritikerne falder på røven over med D3200, er dens video i HD. Det måtte jeg selvfølgelig teste, så turen gik endnu engang til amager fælled.

Kvaliteten er helt op til HD, og det kan skiftes på tandhjulet på youtube playeren.

Jeg har skudt samtlige klip på A ( apperature/blænde) med f3.5, som er det min linse kan gå ned til. Jeg er godt tilfreds med videoen som D3200 kan lave, men mangler et program til viderebearbejdelse. Jeg har før brugt Premiere, men har det ikke længere. Jeg satte ovenstående video sammen i vindows moviemaker, da det var det eneste jeg lige havde ved hånden. Det er ok til små enkle videor som denne, men man kan ikke farvekorrigere mv..

 

Bådsmandsstræde kaserne
Dragør marked 2012
  

admin

Jeg er 47 år, født og opvokset på Islands brygge, og derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med bloggen er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for. Skulle det ske at jeg har brugt et billede som rettighedshaveren mener jeg ikke burde bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet. Du kan komme i kontakt med mig via kontaktformularen i toppen af siden..

2 thoughts on “Amager fælled i HD

  1. TILLYKKE ADMIN :
    Nyt Kamera, godt gået, det tegner for fremtidige tiltag på Fotofronten, Stillbillederne er bare fantastiske og Videoen tegner et billede af fremtidige tiltag ………… Har i øvrigt selv været på Fælleden men den flotte Ko kender jeg ikke………
    M.V.H. gb.

  2. Det må jeg sige, den reparation var nok det sidste der manglede, hvilke pragtfulde optagelser du der fik fat i, Musikken er udenfor kommentarer, den sætter hele stemningen til en spillefilm der sagtens kunne have været fortsættelsen af historien, jeg er dybt imponeret, også af din billedbehandling af Videoen i Vindows Moviemaker, som du stadig påsår har nogle mangle, jeg syntes nu at du har formået at skjule den godt…………
    M.v.h. gb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Powered by sweet Captcha

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud