marts 28, 2024

Flere flotte biler på Toldboden

Af Michael Bonnevie

 

Jeg var ikke helt færdig med de flotte biler, som hver tirsdag, -når vejret tillader det, møder op til træf på Toldboden. Link til sidste års besøg på Toldboden

Jeg kunne genkende en del af bilerne fra sidste år, men der var også kommet en del ‘nyt’ til, herunder et par Ferrari-er, som jo altid er godt at se på.

flere-flotte-biler-paa-toldboden-33

flere-flotte-biler-paa-toldboden-5

For dem der endnu ikke har været forbi Toldboden og set bilerne, så foregår det hver Tirsdag i sommermånederne.

Link til Toldboden classic på Facebook

Jeg vil ikke fortælle så meget mere, så der er billeder for resten af pengene..

flere-flotte-biler-paa-toldboden-22

flere-flotte-biler-paa-toldboden-26

flere-flotte-biler-paa-toldboden-36

flere-flotte-biler-paa-toldboden-16

Relaterede fotos:

admin

Jeg er 56 år, -født og opvokset på Islands Brygge, og har derefter boet et par andre steder på Amager. Formålet med gamle-dage.dk er at gemme nogle indtryk og minder fra en svunden tid, som jeg mange gange tænker tilbage på med stor glæde. En lille del af de billeder jeg viser i bloggen er fundet på nettet, men størstedelen har jeg selv stået for, -og Jeg prøver så vidt muligt at kildeangive billeder og tekst som ikke er mine egne. Skulle det ske at jeg har brugt et billede eller andet som rettighedshaveren mener jeg ikke må bruge pga. diverse omstændigheder, så send mig en mail, og jeg vil straks fjerne billedet eller teksten. Du kan komme i kontakt med mig via information i toppen af siden.. Vil du bruge et af mine billeder, så værsgo! Bare husk at kreditere eller linke tilbage! :-)

View all posts by admin →

3 thoughts on “Flere flotte biler på Toldboden

  1. Helt fantastiske fotos!! Jeg har desværre ikke været derude endnu. Jeg gad vide, hvordan du opsnuser blandt andet flådebesøg og den slags. Der er mange ting, jeg gerne ville ud og se. Lige p.t. har jeg dog desværre rigeligt med en gammel syg far. Og så må man jo prioritere og de andre ting, håber jeg at nå.

    1. Tak for ordene 🙂

      Jeg gennemtrawler diverse sider som Kultunaut, AOK, Visitdenmark, markedslister osv. osv. for at finde events og fotovenlige steder at fotografere. Der er lidt arbejde i det, men jeg ender som regel ud med, en 3-5 steder jeg kan tage til om måneden. Det er dog ikke altid jeg kommer afsted til det hele, men det er intentionen..

  2. Jeg må sekundere `Deborah` i beklagelsen over, at heller ikke jeg endnu været på Toldboden og ved selvsyn set de flotte Biler, endnu, men må indrømme, at jeg har ventet med længsel på Admin`s besøg derude igen i år, og her glædet mig til den kavalkade af Billeder, han som sidste år har formået at portrættere, til glæde for entusiaster som jeg selv, der hylder halvtredsernes og tressernes `Bil Design`, samtidigt med at mulighederne for at se endnu ældre Biler er til stede, sekunderet med det nyeste nye fra Mercedes og Ferrari og lign…….Selv har jeg det som i Gamle Dage, da jeg kunne trykke Næsen flad mod Ruden i en Legetøjsforretning og bare Drømme………
    Du har knageme ikke mistet dit tusch Admin, du kan bare det der med dine `Apparater`, misundelsesværdigt !!!

    M.v.h. gb………..
    .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.